LeasePlan Direct Partner

Naar LeasePlan

LeasePlan

Voordelen

Samenwerken met LeasePlan Direct Partner biedt u tal van voordelen. U richt zich op uw commerciële activiteiten, zoals het verkopen van het leasecontract. Wij dragen zorg voor de ondersteuning, het financiële traject en de complete administratie.

De voordelen op een rij:

Geen risico's

Eén van de grootste risico's van autolease is het restwaarderisico. LeasePlan Direct Partner neemt deze en andere risico's volledig uit handen. U kunt uw klant altijd direct een leasecontract aanbieden.

Geen investeringen

Er zijn geen investeringen nodig om partner van LeasePlan Direct Partner te worden.

Online calculatietool

Met de online calculatietool kunt u altijd direct een scherpe leaseprijs afgeven. Op de geprinte offerte kunnen uw bedrijfsnaam en contactgegevens worden vermeld.

Aanbieden andere automerken

Bent u dealer en wilt u ook "vreemde" merken aanbieden? Als LeasePlan Direct Partner kunt u praktisch elk model van alle automerken offreren.

Flexibel prijsbeleid

De uiteindelijke prijs van het leasecontract stelt u zelf vast. De eventuele verkoopkorting kunt u dus zelf bepalen. Ook kunt u een leasecontract aanbieden in combinatie met een aanbetaling. Kortom, u heeft alle ruimte om samen met uw klant tot een goede prijs te komen.

Complete dienstverlening

U kunt samen met uw klant het leasepakket uitbreiden met tal van extra's, bijvoorbeeld:

  • Vervangend vervoer
  • Hulpverlening in binnen- en buitenland
  • Brandstofbeheer (tankpas)

Combinaties met uw eigen dienstverlening

Bent u dealer en wilt u bijvoorbeeld zelf het onderhoud en schadeherstel uitvoeren? In overleg stellen wij een dienstverleningspakket samen dat uw bedrijfsstrategie het beste ondersteunt.

Snelle kredietbeoordeling

Bij het opmaken van een leasecontract is snelheid belangrijk. Uw klant wil immers niet wachten! Daarom voert LeasePlan de benodigde kredietbeoordeling altijd zeer snel en efficiënt uit.

Volledige ondersteuning

Als LeasePlan Direct Partner heeft u contact met:

  • Uw Accountteam: bij vragen kunt u altijd direct contact opnemen
  • Uw persoonlijke Accountmanager: u heeft regelmatig contact met uw Accountmanager om de samenwerking optimaal te laten verlopen

Voor praktische vragen die met de autolease te maken hebben kunnen uw klanten contact opnemen met de LeasePlan Berijdersservice. Dit is ook handig voor u: als uw klant bijvoorbeeld een tankpas heeft verloren, hoeft u er niet zelf achteraan. Ook voor zaken als een machtiging voor een parkeervergunning of het aanvragen van een no-claimverklaring is de LeasePlan Berijdersservice uw klant graag van dienst.

Beloningstructuur

Bij een succesvol partnerschap hoort een goede beloningstructuur. Dit leggen wij vooraf vast in een samenwerkingsovereenkomst.

Tot slot

LeasePlan Direct Partner is een unieke mogelijkheid voor intermediairs om tegen uitstekende condities autolease-oplossingen aan te bieden aan zakelijke klanten. De samenwerking is gericht op kwaliteit, service en wederzijds voordeel. Daarom komen alleen professionele en toegewijde ondernemers in aanmerking om partner van LeasePlan Direct Partner te worden.

Wilt u meer informatie over LeasePlan Direct Partner of een vrijblijvende afspraak? Bel met (036) 527 28 30.

 
 
 
 

Contact

(036) 527 28 30

servicedesk@leaseplandirectpartner.nl

visual
 
Cookie Settings